masaj-la-domiciliu.ro

Masaj la domiciliu - masaj de intretinere si relaxare Masaj la domiciliu - masaj anticelulitic Masaj la domiciliu - masaj reflexogen (reflexoterapie)Avantajele masajului la domiciliuDespre mine Lista de preturi Contact
 

Masaj de intretinere si relaxare

 

           Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului    corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea    musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem    de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu    foloseste miscari brutale sau dureroase asa ca va puteti lasa    purtat de val. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu    uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza relaxarea.

           Masajul de intretinere este un masaj caruia majoritatea oamenilor nu ii acorda atentia cuvenita si meritata, dar masajul de intretinere se poate dovedi foarte eficient in mentinerea unei bune stari de sanatate. Masajul de relaxare si intretinere este un masaj care este indicat a se face cel putin o data pe sapamana, preferabil doua masaje pe saptamana, si are ca scop mentinerea organismului īntr-o functionalitate perfecta. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor si la nivelul musculaturii. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, īnlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare si intretinere poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor.

           Masajul de relaxare si intretinere este recomandat tuturor persoanelor sanatoase, indiferent de vārsta, care doresc sa īsi mentina starea de sanatate si sa previna imbolnavirea. Masajul de īntretinere actioneaza asupra īntregului organism si fiecare parte a corpului beneficiaza de manevre adecvate comformatiei zonei respective. Dupa caz acest masaj se poate face cu ulei, crema sau combinati de uleiuri sau creme, masajul poate avea durate si intensitati diferite. Efectul unui masaj de īntretinere se vede imediat, veti observa starea de vitalitate si energizare ce o aveti dupa fiecare sedinta de masaj. Dupa o perioada in care veti beneficia de un masaj de relaxare si intretinere regulat veti observa si alte efecte benefice precum o stare de sanatate mai buna, rezistenta mai mare la stres si oboseala.